Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zase zajímavé. Díky. Když je tak řeč o nečisté levé ruce - kdysi jsem chodil na katolické mše a pak když jsme se sešli s naším milým farářem, který už je biskupem, jsem zjistil, že chudák trpí neurózou a vrt si strká prst (pravé rukú do nosu. Kolik asi tisíců katolíků obšťastnil svým prstem, když jim kladl do úst tu svatou oplatku? Tipnu si, že mnogo. Sádhuové jsou mi sympatičtí - lidská společnost je opravdu něco tak tristního, že je lepší se držet stranou i ženám je radno se vyhnout. Známe je, potvůrky proradné :-).

2 0
možnosti

Trochu jsem se rozmýšlel, jak odpovědět ohledně žen. Ženský princip hýbe celým vesmírem. Přestože jsou i v Indii ženy upozaďované, tak Indové chápou, že bez nich by se nic nepohnulo. Doslova. Šakti, ženská energie je to, co hýbe světem. Muž, puruša, je nepohnutelný, on to jen sleduje.

Myšlenky, emoce, činy, pohyb, čas, veškerá energie, dokonce i rozum, moudrost v projevené podobě, to všechno je vlastně ženská energie. Takže pokud se týče potvůrek proradných, vyjde to nastejno. My jsme zase agresívní pitomci. ;-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS