Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

a neni spatne jit za lepsim, pokud si na to lepsi vydelate, a nikoliv proto ze treba v Nemecku jsou velmi stedri

4 0
možnosti
JN

Oni také mnozí čeští bezdomovci jsou přesvědčeni, že v Praze je Život snadnější.

0 0
možnosti
MR

Tak co s těmi body výše? Ano, bude docházet ke konfliktům, narůstá pravděpodobnost, že nějaký teroristický útok v naší zemí provede fanaticý Arab. A budeme si muset zvyknout na jiné oblečení na ulicích.

to je jako rict - inu, prisli naciste a budeme si muset zvykat na uniformy na ulici. Kdyz se to tak vezme, neprisli nas naciste zabit, sice nejaka heydrichiada, ale to ihned pominulo.

5 0
možnosti
LC

Panu autorovi bych doporučil doplnit si historické vzdělání. Dozvěděl by se spoustu pro něj překvapivých věcí. Třeba že francouzský král nemohl komukoliv věnovat české území. Nebo že "malý bílý Vilík" turecké i mongolské nájezdníky krvavě zmasakroval a vyhnal z Evropy, místo aby se smiřoval s jejich přítomností a čekal, co mu budou ochotni tolerovat.

15 0
možnosti
VS

"Co jsou oni schopni tolerovat u nas". Ja doufam, ze se pokusi toho tolerovat co nejvice. Nebo co jste tim myslel?

6 0
možnosti
TH

Všechny ty body jsou pravda.

3 1
možnosti
JT

Jsou záměrně přehnané aby autor ukázal, jak je bílý Vilík údajně zlý a "xenofobní".

0 0
možnosti
VK

Něco tak nevhodného jsem už dlouho nečetl. RvRv

12 0
možnosti
MR

ja bych vilikovi poradil aby se mrknul na historii, na Blizkem Vychode se to mydli uz par tisic let, Afrika, ze ktere emigruji stejne neli vice nez z Blizkeho Vychodu je na tom stejne jako drive, lecke lepe.

A tak at se vilik zepta - proc najednou to stehovani narodu?

A nelze s Palestinou srovnavat, zide se tam VRACELI do davne domoviny, Evropa neni davna domovina arabu ani cernochu.

12 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 7,27
  • Průměrná čtenost 501x
Vychodil jsem ZŠ Boleslavova, která se pak přeměnila zvláštní školu, takže mohu směle prohlásit, že jsem vychodil budoucí zvláštní školu. Pak jsem chodil na Gymnázium Ohradní, do kterého mě nahnali rodiče (asi proto, abych nechodil do gymnázia Na Vítězné pláni s takovými živly, jako je Pavlíček s Kocábem, ale mohl do školy chodit s takovými případy jako je Tomáš Vorel, Mirek Kušiak, David Vávra a Eva Holubová) a marně se pokoušel o studium na Matematicko-fyzikální fakultě UK. Od roku 1989 jsem žákem svámího Mahéšvaránandy a cvičím Jógu. Profesně se cítím programátorem. Kromě toho jsem hinduistický a ekologický sluníčkář.

Seznam rubrik